Mijn Kraamboek
  • Mijn Kraamboek
  • Mijn Kraamboek

Mijn Kraamboek

Artikelnummer: 309030
Prijs:
14.99
Aantal:
 
Direct leverbaar
Met dit product spaar je 1 punt
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,00 euro
  • 3,95 verzendkosten
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Merk
Lantaarn Publishers
Seizoen
Basiscollectie
Kleur
wit/zwart
Lantaarn Publishers
Mijn kraamboek van uitgeverij de Lantaarn is een leuk cadeau om te geven of te krijgen. Wat gebeurd er eigenlijk allemaal tijdens de kraamtijd? Vaak gaat alles zo snel voorbij dat je toch spijt hebt dat je niet iets hebt bijgehouden van die bijzondere periode van jouw en je baby. Dit Kraamboek helpt je om een mooie herinnering te creeëren door middel van leuke vragen, hulptabellen en notities die je kan maken. Daarnaast is er veel ruimte voor familie en vrienden om er van allerlei mooie momenten in op te schrijven die je nooit wilt vergeten. Mijn kraamboek maak een unieke herinnering aan een unieke tijd! Leuk voor later.

Onze merken

Instagram

Ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.