Verzending en Retourneren

Verzendkosten
Verzending binnen Nederland €4,95 (vanaf €75,- gratis)
Verzending naar Belgie €6,95 (vanaf €75,- gratis)
Verzending naar de rest van Europa €15,-

We verzenden je pakket binnen 2 werkdagen (mits het artikel op "Direct leverbaar" staat)

Ruilen & retourneren
Het kan natuurlijk zo zijn dat je een artikel of misschien zelfs de gehele bestelling retour wilt zenden of ruilen omdat het niet past of toch niet voldoet aan je verwachtingen. Je kunt aangeven bij ons dat je een artikel of bestelling retour wil zenden of ruilen binnen een periode van 14 dagen na ontvangst. Vervolgens heb je nog twee weken de tijd om de bestelling/ het product retour te sturen.
Wij besteden veel zorg en aandacht aan de kleding maar verwachten dat ook wel van jou. Een artikel wordt dan ook alleen retourgenomen als dit ongedragen, ongewassen, onbeschadigd is en voorzien van de bestaande kaartjes.

Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar klantenservice@hip-stoer-lief.nl met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel.
Deze dient volledig ingevuld te worden en tesamen met de artikelen terug te sturen.

Ruilen per post
Om er zeker van te zijn dat je het nieuwe item zo snel mogelijk in je bezit hebt waarbij je niet hoeft te wachten tot dat het geretourneerd product bij ons is gearriveerd, kun je direct een nieuw product bestellen. Als je de bestelling en idealbetaling hebt afgerond voor 15.00 uur sturen wij het artikel op werkdagen direct na ontvangst van de betaling naar je toe.

Vervolgens verwerken we je geretourneerd product direct na ontvangst en zorgen we er voor dat binnen enkele dagen de retourbetaling is verwerkt. We zullen hier tevens eventueel in rekening gebracht verzendkosten bij de tweede levering aan je overmaken zodat je geen verzendkosten hebt gehad bij het ruilen van het artikel.

Retourneren via het postkantoor
Ook kun je het artikel of de bestelling binnen 14 dagen met pakketpost terugsturen naar onze winkel; zie contactgegevens.
Zorg voor een juiste frankering daar wij anders eventuele aan ons in rekening gebrachte kosten helaas in mindering zullen moeten brengen op de retourbetaling. Bewaar het afgiftebewijs van je pakket aan het postkantoor. Maak geen gebruik van brievenpost omdat je daar geen afgiftebewijs van ontvangt en je de verzending niet kunt aantonen. Indien wij het pakket niet ontvangen zullen wij je vragen een kopie van het verzendbewijs aan ons te sturen.

Hoe zit het met de verzend- en retourkosten?

Verzendkosten bij retour volledige bestelling
Wij vergoeden al jouw betalingen, inclusief eventuele bezorgkosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product (en), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je ons de herroeping meldt (mits de retourzending dan ook in ons bezit is).

Verzendkosten bij retour deel van bestelling
Bij het retourneren van een deel van de bestelling ben je de verzendkosten van € 4,95 verschuldigd en ontvang je deze niet retour. Indien je een deel van de bestelling retour zendt en je bestelling komt daarmee onder het bedrag van de voorwaarden voor gratis verzenden zullen wij de aanvankelijke verzendkosten (van € 4,95) alsnog in rekening brengen en deze in mindering brengen op je retourbetaling.

Retourkosten
De kosten voor het retoursturen van een product/bestelling zijn voor eigen rekening, en dienen voldoende gefrankeerd te zijn.

Wanneer krijg ik dan mijn geld terug?
Wij houden van snelheid. Wij hebben meerdere betaalmomenten per week waarbij het maximaal 14 dagen duurt, na ontvangst van de retourzending, voordat wij het geld weer aan je hebben overgemaakt.

Hoe zit het met actiekortingen bij een retourzending?
Een actiekorting wordt berekend per bestelling. Indien je gebruik hebt gemaakt van een actiekorting bij een bestelling en je stuurt deze bestelling deels retour kan het zijn dat je na aftrek van de geretourneerde producten niet meer voldoet aan de actievoorwaarden voor de korting. Wij zullen de ontvangen korting dan verrekenen met je retourbetaling.

Let hier op bij een retourzending want het kan dus zijn dat je minder retour ontvangt dan je misschien verwacht vanwege de gecorrigeerde korting. Mocht je, voor of na, retournering vragen hebben kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen

Bestelling retour sturen?
Hip-Stoer-Lief
Loosbroeksestraat 6 
5384 SV Heesch 
Let op: dit is geen bezoekadres.


 

Onze merken

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.