The Original - Mini Slaapzak 3-6 Mnd
  • The Original - Mini Slaapzak 3-6 Mnd
  • The Original - Mini Slaapzak 3-6 Mnd
  • The Original - Mini Slaapzak 3-6 Mnd

The Original - Mini Slaapzak 3-6 Mnd

Artikelnummer: 1527
Prijs:
49.99
Aantal:
 
Levertijd: 3-5 werkdagen
Met dit product spaar je 4 punten
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,00 euro
  • 3,95 verzendkosten
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Merk
Puckababy
Seizoen
Basiscollectie
Kleur
WHITE DOTTY
Puckababy
De Mini is het inbakerslaapzakje voor 3 ?€? 6 maanden. De opvolger van de Piep. Daarnaast ideaal als tussenstap vanuit andere, strakkere inbakermethodes. Om de overgang naar gewoon slapen goed te laten verlopen voor je kindje.ALTERNATIEF VOOR INBAKEREN

Het Puckababy® inbakerslaapzakje is de oplossing wanneer je een onrustige baby hebt die veel huilt, moeilijk in slaap valt en ook al snel weer wakker wordt. Inbakeren kan dan helpen, maar is in veel gevallen niet nodig. Ook artsen die het strakke inbakeren afraden, bevelen het inbakerslaapzakje van Puckababy® wel aan. Het slaapzakje zit als een fraai, lief coconnetje om de baby heen. Het biedt toch de geborgenheid die de baby nodig heeft om goed te kunnen slapen maar zit niet strak en is warmte regulerend. Voor ouders is dit niet zo?€?n ingrijpende stap. Het ziet er mooi uit en het bouwt gemakkelijk af.WAAROM DIE BEGRENZING?

Onze wereld is druk, erg druk... Daardoor komen er dagelijks ontzettend veel prikkels op de kleintjes af. Wanneer het slaaptijd is, vinden veel baby?€?s het moeilijk om zich aan de rust over te geven en de slaap te kunnen vatten. Ze blijven het liefste dicht bij mama, warm en vertrouwd. Tijdens het slapen worden al die indrukken verwerkt.Het moeilijk kunnen verwerken van prikkels uit zich in ongecontroleerde schrikbewegingen, ook wel Moro-reflexen genoemd. Erg vervelend zijn de maaiende armpjes waarmee de baby zichzelf uit slaap slaat! De baby wordt veel te vroeg wakker en is niet goed uitgerust. Nieuwe prikkels worden vervolgens nog lastiger om te verwerken. Er ontstaat al snel een vicieuze cirkel van veel huilen en weinig slapen, waarbij slaap- en hongersignalen alsmaar onduidelijker worden. Dit inbakerslaapzakje helpt deze cirkel te doorbreken.

Onze merken

Ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.