Ik Ben Een Uil
  • Ik Ben Een Uil

Ik Ben Een Uil

Artikelnummer: GU71690
Prijs:
9.99
Aantal:
 
Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,00 euro
  • 3,95 verzendkosten
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Merk
Gottmer
Seizoen
Basiscollectie
Kleur
Onbekend
Gottmer
Kijk naar mij! Ik ben een uilIn deze serie van natuurboekjes voor peuters vertelt steeds een ander dier over zijn of haar dagelijks leven. Zo neemt de uil de kleine lezers mee op ontdekkingstocht in de nacht. Want overdag slaapt hij natuurlijk. De vrolijke gekleurde illustraties, in combinatie met flappen en doorkijkjes, bieden allerlei voorleesmogelijkheden, wat een introductie in de natuur extra leuk maakt.Auteur: Magali Attiogbé

Serie: Kijk naar mij!

Uitgever: Gottmer

Bindwijze: kartonboek

Aantal bladzijden: 10

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Onze merken

Instagram

Ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.