Ik Ben Een Mier
  • Ik Ben Een Mier

Ik Ben Een Mier

Artikelnummer: GU71683
Prijs:
9.99
Aantal:
 
Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,00 euro
  • 3,95 verzendkosten
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Merk
Gottmer
Seizoen
Basiscollectie
Kleur
Onbekend
Gottmer
Kijk naar mij! Ik ben een mierIn deze serie van natuurboekjes voor peuters vertelt steeds een ander dier over zijn of haar dagelijks leven. Zo vertelt de mier dat hij dingen vervoert die veel groter zijn dan hijzelf! De vrolijke gekleurde illustraties, in combinatie met flappen en doorkijkjes, bieden allerlei voorleesmogelijkheden, wat een introductie in de natuur extra leuk maakt.Auteur: Magali Attiogbé

Serie: Kijk naar mij!

Uitgever: Gottmer

Bindwijze: kartonboek

Aantal bladzijden: 10

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Onze merken

Instagram

Ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.