Ik Ben Een Bij
  • Ik Ben Een Bij

Ik Ben Een Bij

Artikelnummer: GU70419
Prijs:
9.99
Aantal:
 
Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,00 euro
  • 3,95 verzendkosten
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Merk
Gottmer
Seizoen
Basiscollectie
Kleur
Onbekend
Gottmer
Kijk naar mij! Ik ben een bijLeer over het dagelijkse leven van de bij. Waar bouwen ze hun nesten? Wat eten ze? In deze serie van natuurboekjes voor peuters vertelt steeds een ander dier over zijn of haar dagelijks leven. De bij gaat op zoek naar nectar en loodst ons het nest in, waar de koningin haar eitjes legt. Op elke pagina leer je weer iets nieuws! De vrolijke gekleurde illustraties, in combinatie met flappen en doorkijkjes, bieden allerlei voorleesmogelijkheden, wat een introductie in de natuur extra leuk maakt.Auteur: Magali Attiogbé

Serie: Kijk naar mij!

Uitgever: Gottmer

Bindwijze: kartonboek

Aantal bladzijden: 18

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Onze merken

Instagram

Ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.