Over de Hip Stoef Lief geboortelijst

Wat is de Hip-Stoer-Lief geboortelijst?
De geboortelijst is een uniek concept. U kunt producten van onze website toevoegen aan uw persoonlijke geboortelijst. Zo maakt u uw eigen persoonlijke “verlanglijstje” welke u kunt delen met vrienden en familie. Zo zijn familie en vrienden altijd op de hoogte van uw wensen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat er een product dubbel wordt gekocht. Heeft één van uw vrienden een product uit de lijst besteld, dan verdwijnt deze automatisch uit de lijst. Uw babyshower wordt een gegarandeerd succes met de geboortelijst van Hip-Stoer-Lief! Lees hieronder hoe u de geboortelijst aanmaakt, hoe u vrienden en familie uit kan nodigen en hoe u producten toevoegt.

Aanmaken
Klik op de button “Maak uw eigen geboortelijst” om een geboortelijst aan te maken. Heeft u nog geen Hip-Stoer-Lief account? Dat is geen probleem, u kunt voor de geboortelijst gemakkelijk een account aanmaken. Vul hier uw gegevens in.  

Vul vervolgens de naam van de ouders in, de weergave naam van de geboortelijst, de verwachte geboortedatum en een beschrijving voor de geboortelijst in.

Geef onderaan in het scherm aan of u de geboortelijst wilt afschermen. Let op, wanneer u hem niet afschermt is de lijst openbaar en kan iedereen uw lijst zien. Vul vervolgens een wachtwoord in, zonder dit wachtwoord heb je geen toegang tot de geboortelijst.

Mensen uitnodigen
Ga naar uw geboortelijst en klik op “Deel deze lijst”. Vul in het onderste veld de emailadressen in van de mensen met wie u de lijst wilt delen, om meerdere mensen uit te nodigen moet u de verschillende emailadressen scheiden met een komma. Ook is er de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje naar deze mensen te sturen. Klik op “Versturen” en de uitnodigingen worden verstuurd.

Producten toevoegen
Zoek in de webshop naar een product wat u wilt toevoegen. Klik op de knop “voeg toe aan geboortelijst”. U wordt geleid naar een nieuwe pagina, hier kunt u de maat en kleur kiezen indien dit van toepassing is en het aantal kiezen. Klik op “Toevoegen” om het artikel aan een geboortelijst toe te voegen.
 

Onze merken

Instagram

Ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.