Over de Hip Stoef Lief cadeauijst

Wat is de Hip-Stoer-Lief cadeaulijst?
De cadeaulijst is een uniek concept. U kunt producten van onze website toevoegen aan uw persoonlijke cadeaulijst. Zo maakt u uw eigen persoonlijke “verlanglijstje” welke u kunt delen met vrienden en familie. Zo zijn familie en vrienden altijd op de hoogte van uw wensen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat er een product dubbel wordt gekocht. Heeft één van uw vrienden een product uit de lijst besteld, dan verdwijnt deze automatisch uit de lijst. Uw feestviering wordt een gegarandeerd succes met de cadeaulijst van Hip-Stoer-Lief! Lees hieronder hoe u de cadeaulijst aanmaakt, hoe u vrienden en familie uit kan nodigen en hoe u producten toevoegt.

Aanmaken
Klik op de button “Maak uw eigen cadeaulijst” om een cadeaulijst aan te maken. Heeft u nog geen Hip-Stoer-Lief account? Dat is geen probleem, u kunt voor de cadeaulijst gemakkelijk een account aanmaken. Vul hier uw gegevens in.  

Vul vervolgens de naam van de ouders in, de weergave naam van de cadeaulijst, de verwachte datum en een beschrijving voor de cadeaulijst in.

Geef onderaan in het scherm aan of u de cadeaulijst wilt afschermen. Let op, wanneer u hem niet afschermt is de lijst openbaar en kan iedereen uw lijst zien. Vul vervolgens een wachtwoord in, zonder dit wachtwoord heb je geen toegang tot de cadeaulijst.

Mensen uitnodigen
Ga naar uw cadeaulijst en klik op “Deel deze lijst”. Vul in het onderste veld de emailadressen in van de mensen met wie u de lijst wilt delen, om meerdere mensen uit te nodigen moet u de verschillende emailadressen scheiden met een komma. Ook is er de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje naar deze mensen te sturen. Klik op “Versturen” en de uitnodigingen worden verstuurd.

Producten toevoegen
Zoek in de webshop naar een product wat u wilt toevoegen. Klik op de knop “voeg toe aan cadeaulijst”. U wordt geleid naar een nieuwe pagina, hier kunt u de maat en kleur kiezen indien dit van toepassing is en het aantal kiezen. Klik op “Toevoegen” om het artikel aan een cadeaulijst toe te voegen.
 

Onze merken

Ontvang 5% korting op je eerstvolgende bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode.